Adverteer en bereik de doelgroep

Waarom ikkendeprivacywet.nl?

Ikkendeprivacywet.nl is een platform met actuele inhoud waar geïnteresseerden in de privacywetgeving inspiratie en kennis opdoen, inzichten vergaren en op zoek gaan naar antwoorden op hun vragen.

Deze afgebakende doelgroep maakt het aantrekkelijk om uw product of dienst op ikkendeprivacywet.nl aan te bieden.

Wat kan ik aanbieden?

Onze voorwaarden zijn helder. Het product of de dienst moet gerelateerd zijn aan de AVG, GDPR of ander privacy onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan boeken, congressen, opleidingen, tooling, juridische expertise of detachering van experts op het gebied van de AVG.

Waar wordt ik zichtbaar?

Uw advertentie krijgt een positie op de homepagina en verschijnt ook in een carrousel op de homepagina.

Wat moet ik doen?

U levert een eigen bestand aan met uw aanbod en geeft aan naar welke web- of landingspagina de bezoeker doorgeleid moet worden die op de advertentie klikt. Op die site neemt u altijd een link op waarmee de bezoeker weer kan terugkeren naar ikkendeprivcywet.nl.

Heb ik keuze?

Ja natuurlijk.

A. Een positie in de side bar en in een carrousel op de home page. De afmetingen van deze positie zijn 300x250 (bxh) in bestandsformat jpg.

B. Een liggende advertentie in de header die prominent getoond wordt op de home page. De afmetingen van deze positie zijn 728x90 (bxh) in bestandsformat jpg.

Als u het lettertype van ikkendeprivacywet.nl wil gebruiken, dan is het font: Dosis Book, Dosis Light en Source Sans Pro.Voor wensen over bijstand bij de opmaak van uw advertentie, verwijzen wij u naar onze communicatiepartner glimph.com.

Wat zijn de kosten?

Voor optie A:

  1. EUR 50,00 exclusief 21% BTW per maand; dit bedrag wordt vooraf per maand geïncasseerd.
  2. EUR 500,00 exclusief 21% BTW per jaar. Dit bedrag wordt vooraf in eenmaal geïncasseerd.

Voor optie B:

  1. EUR 115,00 exclusief 21% BTW per maand; dit bedrag wordt vooraf per maand geïncasseerd.
  2. EUR 1.150,00 exclusief 21% BTW per jaar. Dit bedrag wordt vooraf in eenmaal geïncasseerd.
Opzeggen

Binnen de looptijd kunt u altijd opzeggen. De advertentie wordt dan tot het einde van de looptijd getoond, of op uw verzoek direct verwijderd. Er vindt geen restitutie plaats. Als u tussentijds beperkte wijzigingen wil aanbrengen (bijvoorbeeld in uw contactgegevens, productprijs of landingspagina), dan geeft u die aan ons door zodat wij uw wijzigingen kunnen verwerken.

Belangrijk om te weten

Als iets onduidelijk is, zullen we contact opnemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van uw advertentie. We hebben het recht om advertenties te weigeren. Bij de ontvangst van een digitale melding zullen we deze altijd laten bevestigen. Prijzen onder voorbehoud.

Meer weten?

Nog een vraag of een bijzondere wens? Neem dan contact met ons op.